Laboratorija “Sky Medical Lab” Živinice nudi građanima usluge iz nekoliko oblasti

U Živinicama je u ovoj godini otvorena privatna biohemijska laboratorija “Sky Medical Lab” .

Laboratorija “Sky Medical Lab” registrovana je za laboratorijsku dijagnostiku iz oblasti biohemije, imunohemije i hematologije.

Stručni tim prati sve novine u razvoju savremene medicine i laboratorijske dijagnostike i primjenjuje ih u praksi.

Zaposleni u laboratoriji “Sky Medical Lab ” neprestano se obučavaju kako bi u svakom trenutku korisnicima pružili pravu informaciju , od koje često zavise tok i  ishod ispitivanja i valjanost rezultata.

Pored navedenog u ovoj labaratoriji rade i nekoliko testova na koronavirus, kaže za TV Živinice diplomirani inženjer medicinsko – laboratorijske dijagnostike Alma Jusupović, vlasnica laboratorije “Sky Medical Lab ” , te navodi da se radi o PCR testu, antigenskom i serološkom testu.

Sva ispitivanja se izvode na automatizovanim hematološkim, biohemijskim i imunohemijskim analizatorima koji su umreženi sa računarskim sistemom što omogućava visoku preciznost i tačnost u radu.

Najsavremeniji Medicinsko Biohemijski Laboratorij opremljen visokosofsticiranom opremom marke Beckman Coulter dopremljenom iz SAD-a , koja garantuje sigurnost i pouzdanost svake analize, koja bude urađena u toku jednog dana, naglašava Jusupović.

U ˝Sky Medical Lab˝ kažu,  da su zadovoljni rezultatima poslovanja koje su postigli u kratkom vremenu, te  velikim koracima nastavljaju koračati naprijed i u narednim godinama.

Sky Medical Lab se nalazi u ulici Oslobođenja bb (Preko puta islamskog centra), a građani istu mogu posjetiti u vremenu  od  07h do 19 h od ponedjeljka do subote.

Dijana Svrakić


RTV Živinice

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više