Živinice Čaršija je najčitaniji i najuticajniji živinički portal. Cilj ovog portala je informisanje građana Grada Živinice kao i mnogobrojnu dijasporu o svim aktuelnim dešavanjima u Gradu Živinice bez političkog utjecaja na uređivačku politiku portala.

Obzirom da se internet oglašavanje nameće kao najefikasniji način oglašavanja, i u narednom periodu ćemo usavršavati ovaj segment poslovanja kako bi i dalje ostali strateški marketinški partner renomiranih kompanija u BiH ali i šire.

Portal Živinice Čaršija je daleko najčitaniji i najuticajniji portal u Živinicama koji na društevnim mrežama broji veliki broj pratitelja i isto tako po tome je u vodstvu u odnosu na ostale. Portal u veoma malom vremenskom razdoblju dostigao vrh čitanosti u Općini odnosno Gradu Živinice.

Prema Google Analytics izvještajima Živinice Čaršija ima preko 150.000 jedinstvena korisnika iz ukupno 109 država i 3579 grada u svijetu.

    Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više