Masovna tuča u dvorištu MSŠ Živinice (VIDEO)

U Mještovitoj srednjoj školi Živinice tokom jučerašanjeg dana došlo je do masovne tuče među grupom djevojčica, što se može vidjeti na snimku, kojeg smo dobili od čitatelja našeg portala.

Informaciju smo pokušali provjeriti u školi, no tokom našeg poziva direktor škole Ramiz Glavić nije bio u školi, te detaljne informacije šta se dogodilo sekretarica škole nije nam mogla reći.

U Ministarstvu obrazovanja TK nemaju zaprimljenu informaciju o ovom slučaju.

U MUP- u TK doznajemo da je događaj prijavljen policiji te obzirom da je riječ o maloljetnim osobama vrše se provjere i okolnosti incidenta kao i istražne radnje po posebnim protokolima u smislu zaštite maloljetnih osoba.

Podsjećamo, da se ovakve stvari dešavaju i da je javnost bila uznemirena kada je u novembru 2013. godine pretučena učenica Mješovite srednje škole u Tuzli. Naime, grupa učenica iste škole je učenicu prvog razreda izvela iz škole i na očigled svih pretukla i psihički maltretirala. Tri učenice koje su učestvovale u incidentu su i dan ranije pretukle drugu učenicu, unatoč fizičkom obezbjeđenju koje je angažovano u školi.

https://m.youtube.com/watch?v=WLeXL7Ov6VM

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
3 Komentara
  1. Sotona piše

    SVE IDE PO PLANU.TEBOGJEBO

  2. Manijak piše

    Cuj ” Pusti je dobit ces saku” a da li nju onako udaraju da vidimo sta bi govorila -.-

  3. Alen piše

    Zivinice postaju grad primitivaca, ubradjenih, umotanih i nevaspitanih.. fuj

Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više