Medijska hajka na naš grad

Dana 15.07.2015 godine na portalu  “novosti.rs” napisan je tekst

“Šaka Srba u obruču vehabija”

koji je u najmanju ruku uvredljiv za sve narode koji žive u Živinicama.

Osvrćući se na “napad” na Vučića u Potočarima 11.07.2015 ističu da su pojedine grupe baš iz Živinica učestvovale u napadu Vučića;

MALO bosansko mesto Živinice kod Tuzle ovih dana je u centru medijske pažnje posle informacije da su se pojedine grupe upravo iz tog kraja organizovale i učestvovale u napadu na premijera Vučića u Srebrenici“.

Dotakli su se pisanja o “Vehabijama” koje žive u “blizini” Srba.

Ispoljivši netrpeljivost prema svemu što je za rezultat imalo probosanski orsjentisanu politiku kada se branila BIH  u članku stoji da je u Živinicama u prethodnom ratu  bilo desetak logora te da jeubijeno 300 Srba.Zanemaruju činjenicu da je Pravoslavna crkva u Podgajevima dokaz da i u najgorim trenutcima agresije na BIH  ostala netaknuta a da  multikulturalnost Živinica nikada nije narušena.

U ŽIVINICAMA je u ratu bilo desetak logora u kojima je ubijeno oko 300 Srba i to mahom onih koji su početkom rata uhvaćeni u samom gradu i onih koji nisu verovali da će ih dojučerašnje komšije pobiti – kaže za “Novosti” poslanik Dragomir Vasić, koji je rodom iz ovog kraja i koji je učestvovao u spasavanju Srba 1992. godine.” što je van svake razumne  pameti.

Dokaz da uređivačka politika portala huškačke retorike a s obzirom na visoke temperature vrlo je moguće da je autor ovoga teksta pretpio topotni udar pa je pisao o svemu što mu padne na pamet.

O šokantnom tekstu koji je napisan pročitajte u nastavku:

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:557534-Saka-Srba-u-obrucu-vehabija

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
1 Komentar
  1. Božo piše

    G-do taj govnar i ljudski smrad Dragomir Vasić je obićna mrcina i nema pravo govoriti u ime naroda u Živinicama.Prvi je pravio probleme a onda zdimio u RS a najebali obični dobri ljudi.

Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više