Mehmed Alispahić: SBB će biti odlučujući faktor, jer odlika naše politike je odgovornost!

Na ovogodišnjim lokalnim izborima Savez za bolju budućnost OO Živinice izlazi s velikim ambicijama i jasnim ciljevima koje žele ostvariti u četverogodišnjem mandatu.

S razlogom,  jer SBB u Živinicama duguje veliku zahvalnost građanima za podrušku politici koju su provodili tri vijećnika Mehmed Alispahić, Faruz Tulumović i Nusret Šabanović.

-Mi ne smijemo iznevjeriti naš zajednički cilj. A taj cilj je toliko jasan i toliko očit da ga je nemoguće  ne vidjeti i ne čuti. A to je bolji život naše djece, naših penzionera i bolji život za sve nas-kaže Mehmed Alispahić, predsjednik OO SBB Živinice i nosilac liste za Općinsko vijeće, naglasivši da će se povjerenje građana i glas građana čuti u OV i da će SBB biti odlučujući faktor.

Od prošlih izbora za Općinsko vijeće, kad je SBB dobio veliku podršku, vijećnici ove stranke  bili prepoznatljivi po svom djelovanju.

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

-Prvi smo dizali glas i svi do jednog ustajali protiv odluke o povećanju sramno previsokih paušala koje imaju vijećnici u Općinskom vijeću Živinice. Uvijek smo izlazili za govornicu kad je vladajuća koalicija povećavala dažbine za naše građane i poduzetnike i dizala svoj glas protiv povećanja taksi i drugih naknada. Više puta smo tražili ravnomijernije ulaganje u sve dijelove naše općine i tražili izvještaje o tome koliko je uloženo u koju mjesnu zajednicu. Tražili smo ukidanje nepotrebnih komisija Općinskog vijeća koje služe samo za nagrađivanje stranačkih poslušnika. Tražili smo preusmjeravanje tih sredstava u sport i kulturu. Kritikovali smo stranačka zapošljavanja podobnih kadrova u općinska preduzeća koja su zbog tih nesposobnih ljudi opljačkana i dovedena u propast-kazao je Alispahić.sbb300SBB radi za opći interes i interes nadolazećih generacija. Ova stranka želi osnažiti lokalnu zajednicu- ekonomski i socijalno.

-Svi trebamo učestvovati  u rastućem napretku i poboljšati uslove života, obezbijediti sigurnost ljudima i smanjiti nezaposlenost. Želimo olakšati razvoj privatnog i privrednog sektora, dovesti investitore i izgraditi bolji ambijent života za građane Živinica. Odlika naše politike je uvijek bila odgovornost-kazao je Alispahić nosilac liste za OV Živinice.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više