Merima Mešić iz Živinica otputovala na finalne pripreme izbora Miss BiH

Najljepše djevojke BiH- finalistkinje izbora među kojima je i Merima Mešić, okupile su se u prekrasnom hotelu “Terme” Ilidža, gdje su započele sa pripremama za finalni izbor Miss BiH za Miss Svijeta.

Predivni hotel “Terme” dio su grupacije Hoteli Ilidža u čijem su sastavu i hotel Hercegovina, hotel Crystal, Oaza Villas & Aparments, Banja Terme, te restoran Oaza i Labud. Babyliss i Techo-mag ponosni su sponzori izbora Miss BiH za Miss Svijeta 2017. Za nastavak priprema te daleko i ugodno putovanje do Turske pobrinuo se službeni prijevoznik Centrotrans Sarajevo. Dok djevojke odbrojavaju dane do finala i vrše svoje posljednje pripreme krenulo je glasanje za Miss Interneta.

Laskavu titulu ponijet će djevojka koja ima najviše lajkova na svojoj fotografiji. Da bi lajk bio važeći potrebno je lajkati stranice Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta i stranicu Abc models na Facebook-u te zapratiti stranicu na Instagramu “Abc models mgmt International”. Glasanje je otvoreno do 01.10.

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više