Mješovita srednja škola Živinice obilježila Dan državnosti BiH

Danas je Mješovita sredna škola Živinice  obilježila Dan državnosti Bosne i Hercegovine.

Svečanost je počela u 13:00 sati intoniranjem himne Bosne i Hercegovine, a  program koji je uslijedio bio je izuzetno bogat i raznovrstan zahvaljujući učenicima i dobroj organizaciji menadžmenta na čelu sa direktorom Osmanom Havukićem.

Cijeli scenario je bio prilagođen ovom bitnom datumu za našu domovinu, tako da dodatno razbudi duh patriotizma i ljubavi prema domovini kod svih prisutnih na današnjoj svečanosti.

Mješovita srednja škola Živinice, njen menadžment i nastavnici, obrazovanjem i odgojem niza generacija dali su, na najbolji način, svoj doprinos razvoju i prosperitetu naše domovine Bosne i Hercegovine.

Današnju manifestaciju obilježavanja Dana državnosti BiH u organizaciji Mješovite srednje škole Živinice, svojim prisustvom, uveličali su i predstavnici Gradske uprave Živinice kao i drugi gosti iz društveno – političkog života našeg grada.

Jasminko Razić


RTV Živinice

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više