MO SBB Gornje Dubrave: Velika podrška kandidatu za načelnika Fahrudinu Pašiću

U Gornjim Dubravama je održan sastanak članova i simpatizera Saveza za bolju budućnost Živinice. Sastanak je organizovao Mjesni odbor SBB gdje su bili prisutni članovi izbornog tima kandidata za načelnika Fahrudina Pašića koji je predstavio razvojni program općine pred oko stotinu prisutnih ljudi.

Pašić je na sastanku istakao da će omogućiti dobru poslovnu klimu privrednim subjektima i da svaka mjesna zajednica, pa tako i Gornje Dubrave budu pravedno i transparentno uključena u investicione programe i sredstva iz Budžeta Općine.

Tema razgovora bila je zapostavljanje ovog dijela općine u infrastrukturnim projektima. Kandidat Fahrudin Pašić je obećao završiti projekat vodovoda da Dubrave, pronaći rješenje za štete koje prouzrokuje Rudnik Dubrave, te poseban akcenat stavljen je na zahtjev da se prilikom zapošljavanja obrati pažnja i na Dubravce.

1098 (1)                   11106

U Dubravama je data puna podrška SBB-u i kandidatu za načelnika. Dogovoren je strateški plan rada na terenu. Prisutni su iznijeli stavove da u Dubravama vlada veliko raspoloženje i povjerenje u SBB i Fahrudina Pašića koji će dobiti veliku podršku iz rodnih Dubrava.

Mnogi su se požalili na velike pritiske pojedinaca iz SDA da glasaju za njihovog kandidata, čak i do te mjere da su pojedincima upućivanje prijetnje. Stanovnici ove Mjesne zajednice G. Dubrave svjesni su kvaliteta, sposobnosti, poštenja i rada Fahrudina Pašića i stoga ih neće razuvjeriti klevete i laži pojedinaca iz SDA koji su  20 godina lagali obmanjivali narod. Uvjereni su u čast i poštenje kanididata SBB-a i jasno poručili da je Fahrudin Pašić pobjednik!

Dogovoreno je da ubudće, ukoliko dođe do sličnih situacije, iste prijave Policijskoj stanici Živinice i Centralnoj izbornoj komisiji.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više