MWK Famelija: Nova pjesma i spot iz našeg grada

Mrawinjak je nastao 2005 godine u krugu prijatelja koji su svoj glas htjeli proširiti kroz hip hop kulturu. Rep smatraju slobodom govora, a njihov glas dolazi iz Živinica.

Mrawinjak Ekipu sačinjava dosta ljudi, ali pod aktivne članove spada”Mraw” koji je i osnivač ekipe, Repa, Dado, Shaby, i Erna. Oni su mladi entuzijasti s mnogo planova i projekata, koje planiraju plasirati u narednom periodu, a jedan od njih, koji su realizirali je pjesma MWK Famelija, koju možete poslušati ispod.

“Pozdrav sugrađani, vjerujemo da naš grad zanima prvi zvanični video spot iz Živinica, barem što se tice urbane muzike. I mi kao MRAWINJAK ekipa smo dugo čekali pravi trenutak da budemo oficijelni i transparentni na internetu, s tim možemo samo reći da je ovo naš prvi projekat, a u planu i izradi su još dosta stvari i to sve u svrhu dizanja urbanizacije u našem gradu i svemu što je pozitivno”, istakao je Dado za naš portal.

U ovom spotu možemo vidjeti dosta lijepih kadrova našeg grada koji se budiI!

Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više