Naš portal prenosi radosnu vijest o akciji “Posadi Svoj Hlad” koju željno iščekuju svi građani našeg grada

Nakon uspješno realizovane jesenske akcije tokom koje smo podijelili 30.000 sadnica, ove godine želimo podjeliti sadnice i sa građanima Bosne i Hercegovine koji su pokazali veliko zanimanje za akciju Posadi Svoj Hlad! Vaše mjesto je na listi gdje će se sadnice dijeliti na proljeće, a mi bismo željeli obavijestiti sve građane da pripreme mjesto za sadnju svojih sadnica, koje će na svom mjestu moći besplatno zasaditi.

Uz sadnicu dostavit će se i upute za sadnju, kao i vezica za naziv i datum sadnje, za one koji se dosad nisu susreli sa sadnjom. Takođe, ova akcija predstavlja jedinstvenu priliku za porodice, gdje će djeca moći sudjelovati u ovako lijepim događajima i posaditi „svoje drvo“ koje će rasti zajedno s njima, a istovremeno njegovati i graditi odnos i ljubav prema prirodi.

Akcija “Posadi svoj hlad” nije samo sadnja bijelog jasena, već priprema, logistika, organizacija, distribucija sadnica svim opštinama i partnerskim ekološkim organizacijama kroz koje se provodi podjela.

To takođe znači puno truda i rada na dobrobiti svih građana koji žele sudjelovati u borbi za zdraviju sredinu u kojoj želimo da naša djeca žive sutra.

Također, akcija je prava prilika za sve društveno odgovorne kompanije koje žele postati dio najveće ekološke akcije u Bosni i Hercegovini 2021. godine i bez čije podrške to nije moguće realizirati.

Neka vaša podrška akciji bude slika odgovornog poslovanja prema građanima i prirodi koja nam je najpotrebnija, a ime vaše kompanije neka ponosno povezuje ljude u zajedničkoj borbi za čistiji zrak.

Svi zainteresirani građani mogu nas pratiti putem naših društvenih mreža i tako na vrijeme biti obaviješteni o datumu i mjestu distribucije proljetnih besplatnih sadnica koje će posaditi za zdraviji i sretniji život svih nas.

www.posadisvojhlad.ba

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više