Naš portal prenosi radosnu vijest o akciji “Posadi Svoj Hlad” koju željno iščekuju svi građani našeg grada

Nakon uspješno realizovane jesenske akcije tokom koje smo podijelili 30.000 sadnica, ove godine želimo podjeliti sadnice i sa građanima Bosne i Hercegovine koji su pokazali veliko zanimanje za akciju Posadi Svoj Hlad! Vaše mjesto je na listi gdje će se sadnice dijeliti na proljeće, a mi bismo željeli obavijestiti sve građane da pripreme mjesto za sadnju svojih sadnica, koje će na svom mjestu moći besplatno zasaditi.

Uz sadnicu dostavit će se i upute za sadnju, kao i vezica za naziv i datum sadnje, za one koji se dosad nisu susreli sa sadnjom. Takođe, ova akcija predstavlja jedinstvenu priliku za porodice, gdje će djeca moći sudjelovati u ovako lijepim događajima i posaditi „svoje drvo“ koje će rasti zajedno s njima, a istovremeno njegovati i graditi odnos i ljubav prema prirodi.

Akcija “Posadi svoj hlad” nije samo sadnja bijelog jasena, već priprema, logistika, organizacija, distribucija sadnica svim opštinama i partnerskim ekološkim organizacijama kroz koje se provodi podjela.

To takođe znači puno truda i rada na dobrobiti svih građana koji žele sudjelovati u borbi za zdraviju sredinu u kojoj želimo da naša djeca žive sutra.

Također, akcija je prava prilika za sve društveno odgovorne kompanije koje žele postati dio najveće ekološke akcije u Bosni i Hercegovini 2021. godine i bez čije podrške to nije moguće realizirati.

Neka vaša podrška akciji bude slika odgovornog poslovanja prema građanima i prirodi koja nam je najpotrebnija, a ime vaše kompanije neka ponosno povezuje ljude u zajedničkoj borbi za čistiji zrak.

Svi zainteresirani građani mogu nas pratiti putem naših društvenih mreža i tako na vrijeme biti obaviješteni o datumu i mjestu distribucije proljetnih besplatnih sadnica koje će posaditi za zdraviji i sretniji život svih nas.

www.posadisvojhlad.ba

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više