Nema povećanja paušala

Odluka o povećanju paušala na inicijativu Gradonačelnika Kamenjakovića stavljena van snage!

S obzirom da je na inicijativu bivšeg i sadašnjeg predsjedavajućeg Hamdije Numanovića i Naila Jusića usvojena jedna sramna odluka o povećanju paušala. Hamdija Numanović je predložio ovu sramnu inicijativu, dok je Nail Jusić istu prihvatio.

Gradonačelnik Kamenjaković je pozvao vijećnike da još jednom preispitaju odluku koja im je servirana.
Na sjednici Gradskog vijeća održanoj 24.06. odluka o povećanju paušala je stavljena van snage.
Gradski vijećnici su ovom prilikom pokazali dostojanstvo iako se gospodin Numanović protivio te komentarisao da on ne može džaba raditi.

Najbitnije od svega je to da je odluka stavljena van snage, i da nema novog opterećenja građana.

Ovom prilikom odajemo priznanje dostojanstvenim vijećnicima i čestitamo na ustrajnoj borbi Gradonačelniku Grada Živinica.

Hodzic A.

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
1 Komentar
  1. Ivica.B piše

    Svaka cast GRADO-NACELNIKU na plemenitoj i hitroj incijativi da se na vrijeme zaustavi pljacka od strane podobnih-povlastenih vijecnika iz okolnih sela,A Numanovic ako mu se ne radi sto kaze za “DZABE” neka ne gubi vrijeme tu gdje jeste sve ove godine,gdje se je uhljebio i uzima platu i naknade za nista,jer u osnovi i ne radi nista nego je jednostavno tu figurativno zbog povlastica,finansijske i druge materijalne koristi.
    FUJ…..Numanovicu sram te bilo,govedo jedno neotesano.
    Zivio Grado-Nacelnik Kamenjakovic,

Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više