Novi izgled Dukat namaza

Dukat mliječni namaz, poznat kao Dukatela, promijenio je svoj izgled, ali je njegov provjereni okus ostao isti, baš kao i posvećenost vašem doručku iz snova.
Osvježenje ambalaže prati prepoznatljivu recepturu Dukatele, pripremljene od najkvalitetnijeg svježeg vrhnja koja ponosno nosi titulu najfinijeg među mliječnim namazima. Svojim bogatim mliječnim okusom i savršenom mazivošću ovaj mliječni namaz već decenijama oduševljava potrošače svih generacija.
Obilno namazan na krišku hljeba ili krekera već prvim zalogajem vraća nas u bezbrižne dane djetinjstva, najfinijih okusa i druženja za porodičnim stolom.
Osvježavajući i savršene mazivosti, Dukatela mliječni namazi prirodan su izvor vrijednih nutrijenata, kalcija i bjelančevina, te su stoga nezaobilazan dio pravilne i uravnotežene prehrane. Odlično se uklapaju u različite recepte za slana i slatka jela, a dolaze u varijantama: original, light i s povrćem.
Iz kompanije Lactalis BH se nadaju da će ovaj moderni dizajn doprinijeti većem užitku biranja omiljenog mliječnog namaza na policama trgovina.
Lactalis BH poznat je po svojim brendovima Dukat i Domaće blago, ali i brendovima Président, Galbani, Alpsko mleko, Sirela, Parmalat i Lactel, koje distribuira na tržištu Bosne i Hercegovine. Proizvodi kompanije Lactalis BH proizvode se u mljekari u Gradačcu, od mlijeka koje se otkupljuje od 1.500 domaćih farmera.

The post Novi izgled Dukat namaza appeared first on RTV SLON.

RTV SLON

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više