Živinice Čaršija (najčitaniji i najuticajniji živinički portal).

Ovaj portal je nastao kao proces aktivizma mladih iz općine Živinice. Cilj ovog portala je informisanje građana općine Živinice kao i mnogobrojnu dijasporu o svim aktuelnim dešavanjima u općini Živinice bez političkog utjecaja na uređivačku politiku portala.

Ovaj portal nema stalni izvor finansiranja, te se finansira isključivo od budžeta admistracije portala. Portal Živinice Čaršija se odriče bilo kakve odgovornosti za objavljene članke te moguću nastalu štetu, na svakom čitaocu je da procijeni vjerodostojnost objavljenog članka. Urednici objavljene informacije dobijaju iz prve ruke te se zariču na profesinalnost.

Portal Živinice Čaršija je nezavisan i nema suradnju ili opredjeljenost prema nekoj političkoj stranci. Portal koji promoviše Živinice cijelom svijetu i što omogućava da svaki stanovnik na ovom svijetu može uvijek pročitati sve ono što ga zanima o Živinicama i o dešavanjima u istim bilo to dobro ili loše.

Portal Živinice Čaršija objavljuje sva dešavanja i istinite događaje koje nam građani dostave jer žele to da podijele sa drugima, a mi smo tu naravno zbog naših građana.

Portal Živinice Čaršija je daleko najčitaniji i najuticajniji portal u Živinicama koji na društevnim mrežama broji veliki broj pratitelja i isto tako po tome je u vodstvu u odnosu na ostale. Portal u veoma malom vremenskom razdoblju tačnije od godinu i 8 mjeseci je prestigao sve druge živiničke portale od kojih su neki aktivni već 16 godina. Veoma zanimljive informacije prema Google analitici je to da portal ima čitaoce iz približno 100 zemalja i trenutno oko 1700 gradova svijeta.

[td_block_instagram instagram_id=”zivinice.carsija” instagram_images_per_row=”4″]