Obavještenje načelnika Općine Živinice za sve građane koji žive i rade u dijaspori

Poštovani građani Općine Živinice koji živite i radite u dijaspori, mi želimo jačati veze sa našom dijasporom i uspostaviti što bolju saradnju i komunikaciju. S tim u vezi, sa zadovoljstvom vas obavještavam da ću organizovati “Dane dijaspore” u Živinicama, koji će se održati od 26. do 30. decembra 2016. godine.

U okviru toga održat ćemo i zajedničko druženje na kojem ćemo osnovati Savjet dijaspore u Općini Živinice, uz prigodan program o kojem ćemo vas naknadno obavijestiti.

Unaprijeđenje komunikacije je prvi korak za ostvarivanje što bolje saradnje, te Vas pozivamo da se registrujete u bazu podataka građana Općine Živinice koji žive i rade u inostranstvu, odnosno bazu podataka dijaspore Općine Živinice kako bismo mogli postići što bolju komunikaciju i saradnju.

Registrovati se možete lično u šalter sali Općine Živinice, ili putem e-maila: [email protected] , na koji možete uputiti svoje prijedloge, sugestije i primjedbe, te upite na koji ćete vrlo brzo dobiti odgovor.

Obrazac za registraciju možete preuzeti na linku ispod:

http://www.opcinazivinice.ba/images/Upitnik_dijaspora_Opcina_Zivinice.pdf

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više