Obavještenje Udruženja gluhih i nagluhih Grada Živinice

“Udruženje gluhih i nagluhih Grada Živinice u okviru projekta pod nazivom ” Znakovni jezik u Živinicama” koji se finansira od odobrenih sredstava Budžeta Grada Živinice za 2021.godinu,organizuje u periodu od 22.11.2021.godine do 27.11.2021. godine Edukaciju na temu Znakovni jezik, osnove znakovnog jezika i prava osoba sa invaliditetom za članove udruženja, za liječnike, medicinsko i pomoćno osoblje u zdravstvenim ustanovama, policijske dužnosnike, zaposlenike u organima opće uprave i pravosuđa i sve ostale zainteresovane. Učesnicima će se podijeliti brošure o osnovama komunikacije sa gluhima sa savjetima za lakšu komunikaciju.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti ( sa podacima; Ime i prezime, zanimanje, starosna dob i kontakt mobitel )putem e maila na adresu [email protected] najkasnije do 15.11.2021. godine. Svi koji se prijave biti će obavješteni o terminu i mjestu održavanja edukacije”.


RTV Živinice

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više