Objavljene liste korisnika: Ko je u TK dobio sredstva za subvencioniranje

Nakon okončane procedure po Javnom pozivu za dodjelu sredstava za subvencioniranje neto plaće, Ministarstvo privrede Tuzlanskog kantona objavilo je pregled korisnika sredstava za subvencioniranje neto plaće do visine minimalne neto plaće za april i maj 2020. godine.

Podnosioci zahtjeva imaju pravo prigovora na objavljeni Pregled, u roku od 5 dana od dana objavljivanja na web stranici Vlade Tuzlanskog kantona http://vladatk.gov.ba/. Prigovor se podnosi Ministarstvu privrede u pisanoj formi putem pisarnice Ureda za zajedničke poslove Vlade Tuzlanskog kantona ili putem pošte.

Vlada Tuzlanskog kantona je odredila da subvencija, kao pomoć korisnicima za prevazilaženje posljedica nastalih kao rezultat pandemije korona virusa za mjesece april i maj 2020.godine iznosi 406 KM.

Ovim finansijskim sredstvima Vlada subvencionira neto plaće za 4.817 radnika za mjesec april i 3.230 radnika za mjesec maj.

Pregled korisnika pogledajte na slijedećim linkovima:

PREGLED KORISNIKA SUBVENCIJE KOJIMA JE ZABRANJENO OBAVLJANJE DJELATNOSTI NAREDBAMA ŠTABOVA CIVILNE ZAŠTITE

PREGLED KORISNIKA SUBVENCIJE KOJIMA JE INDIREKTNO ONEMOGUĆEN RAD NAREDBAMA ŠTABOVA CIVILNE ZAŠTITE

PREGLED PODNOSIOCA ODBIJENIH PRIJAVA

RTV Slon

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više