Piripreme za vanredne izbore

Općinska izborna komisija redovno održava sastanke na kojima se obavljaju sve aktivnosti potrebne za kvalitetno održavanje predstojećih vanrednih izbora za načelnika općine Živinice, koji će se održati 22.februara. O tome predsjednik OIK Živinice Muhamed Tulumović kaže:

“Imamo još niz obaveza i priprema koje treba uraditi do održavanja vanrednih izbora za načelnika općine Živinice. Pred nama je kompleksan zadatak imenovanja članova biračkih odbora, te određivanje biračkih mjesta i drugih operativnih aktivnosti. Ovo je najzahtjevniji dio posla i nastojimo ga kvalitetno uraditi”.

Iz OIK Živinice ističu važnost pravovremenne prijave spiskova posmatrača političkih subjekata tokom izbora za općinskog načelnika, što treba učiniti do 15.februara.

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

1 Komentar
  1. Radnik piše

    Salih Duric, ako Bog da, novi covjek na celu opstine, covjek koji zna kako treba animirati ljude da rade, da djeluju i na taj nacin privredjuju sebi i svojoj zajednici.

    Cast svim kandidatima, ali Salih je daleko ispred njih u ovom momentu.

    Vrijeme je za promjene, vrijeme je ZA NOVE LJUDE!

Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više