Online Osma sjednica Gradskog vijeća Živinice

Kako je i najavljeno, jučer je, u poslijepodnevnim satima, održana osma redovna sjednica Gradskog vijeća Živinice sa rekordnih 39 tačaka dnevnog reda.

Zbog trenutne epidemiološke situacije, sjednica je održana online putem.

Online forma održavanja jučerašnje sjednice Gradskog vijeća bila je u ovom trenutku nužna, ali se, u tehničkom smislu, obavilo sve veoma korektno.

Jučerašnja online sjednica počela je sa satom zakašnjenja jer su vijećnici bili na dženazi tragično nastradalom rudaru Raifu Čamdžiću.

Decembar je mjesec svođenja računa ali i vrijeme projektovanja naredne godine pa je izvjesno održavanje, uskoro, nove sjednice Gradskog vijeća Živinice.

“Sinergija Gradskog vijeća Živinice i Gradske uprave daje pozitivne rezultate koji su vidljivi na svakom koraku u našoj lokalnoj zajednici i po svemu sudeći, uz ovako dobro osmišljen zajednički plan rada, i 2022 godina mogla bi biti period ekspanzije Živinica kao jedne od najprosperitetnijih sredina u našoj državi.”- izjavio je za TV Živinice predsjedavajući Gradskog vijeća Živinice Nail Jusić.

Jasminko Razić


RTV Živinice

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više