Općina Živinice: Prezentacija nove kreditne linije

Općina Živinice, u sklopu projekta jačanja lokalnog razvoja (GOLD), kontinuirano sprovodi aktivnosti koje za cilj imaju stvaranje povoljnijeg poslovnog ambijenta. U tom kontekstu, dana 02.07.2015. godine sa početkom u 11:00 sati u velikoj sali Općinskog vijeća Živinice, biće održana prezentacija nove kreditne linije Ziraat banke pod nazivom: KREDITIRANJE MALIH I SREDNJIH PREDUZEĆA, SAMOSTALNIH PODUZETNIKA/OBRTNIKA I FIZIČKIH LICA SREDSTVIMA IZ KREDITNE LINIJE T.C.ZIRAAT BANKASI.

Riječ je o turskoj finansijskoj liniji za razvoj poljoprivrede i proizvodnje čija je prednost u tome što će krajnji korisnici dobiti kredite po izuzetno povoljnim uslovima – s kamatom u rasponu od 2,99-3,99 %. Krediti Ziraat banke su namijenjeni proizvođačima (i prerađivačima) i poljoprivrednicima – najvažnijim kategorijama za ekonomski razvoj i socijalnu stabilnost bilo koje zemlje, i predstavljaju veliku šansu za razvoj općine Živinice.

Ukupan iznos kreditne linije je 50.000.000 (pedeset miliona) EURA.

Pozivaju se svi zainteresovani privrednici, samostalni poduzetnici/obrtnici te poljoprivredni proizvođači da prisustvuju ovoj prezentaciji te saznaju više informacija o ovoj kreditnoj liniji.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na broj 035/743-304 ili putem e-mail adrese na :

[email protected] i [email protected].

(opcinazivinice.ba)

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više