Općina Živinice: Prezentacija nove kreditne linije

Općina Živinice, u sklopu projekta jačanja lokalnog razvoja (GOLD), kontinuirano sprovodi aktivnosti koje za cilj imaju stvaranje povoljnijeg poslovnog ambijenta. U tom kontekstu, dana 02.07.2015. godine sa početkom u 11:00 sati u velikoj sali Općinskog vijeća Živinice, biće održana prezentacija nove kreditne linije Ziraat banke pod nazivom: KREDITIRANJE MALIH I SREDNJIH PREDUZEĆA, SAMOSTALNIH PODUZETNIKA/OBRTNIKA I FIZIČKIH LICA SREDSTVIMA IZ KREDITNE LINIJE T.C.ZIRAAT BANKASI.

Riječ je o turskoj finansijskoj liniji za razvoj poljoprivrede i proizvodnje čija je prednost u tome što će krajnji korisnici dobiti kredite po izuzetno povoljnim uslovima – s kamatom u rasponu od 2,99-3,99 %. Krediti Ziraat banke su namijenjeni proizvođačima (i prerađivačima) i poljoprivrednicima – najvažnijim kategorijama za ekonomski razvoj i socijalnu stabilnost bilo koje zemlje, i predstavljaju veliku šansu za razvoj općine Živinice.

Ukupan iznos kreditne linije je 50.000.000 (pedeset miliona) EURA.

Pozivaju se svi zainteresovani privrednici, samostalni poduzetnici/obrtnici te poljoprivredni proizvođači da prisustvuju ovoj prezentaciji te saznaju više informacija o ovoj kreditnoj liniji.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na broj 035/743-304 ili putem e-mail adrese na :

[email protected] i [email protected].

(opcinazivinice.ba)

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više