Otvoren centar za edukaciju

U našem gradu je otvoren centar za edukaciju tehničke struke gdje zainteresovane osobe  mogu dobiti kvalitetno znanje i to znanje   primijeniti  na tržištu.Sa nama je učenje lakše. 

                                                         hazim2_n
Učenje za praktičnu primjenu


EDUKACIJA:

Kompjuterskog crtanja i modeliranja (AutoCad, CatiaV5),
                                  Programiranje CNC mašina
 hazim1_nhazim3_n
 – Instruktivna nastava iz mašinstva, matematike i izrada seminara i sl.
PRIVREDA: – Izrada tehničke dokumentacije proizvoda
– Tehnički nadzor i savjetovanje, projektovanje grijanja i klimatizacije, toplotne pumpe, kotlovi na biomasu, solarni kolektori i energetska efikasnost – Mogućnosti polaganja raznih kurseva iz oblasti ekonomije, menadžmenta, IT, medicine, marketinga, prodaje, medija, odnosa sa javnošću-PR i sl., uz osnovno poznavanje engleskog jezika i prethodno završenim dvanaestogodišnjim školovanjem Kursevi se polažu online, te nakon uspješnog polaganja, dobijaju se odgovarajući certifikati od ovlaštene institucije iz Kanade (Canadianstandard) koji omogućavaju specifično obrazovanje za svakodnevnu primjenu, kao i apliciranje za radnu i studentsku vizu u Kanadi. Osim ovoga nudimo i stručnu podršku u proizvodnji pomoću CNC mašina u drvnoj i metalnoj branši itd. Posebni popusti za firme sa područja općine Živinice. Za sve daljnje informacije, kao i prijave možete se obratiti na broj telefona:
061 / 727 – 367    i   061 / 659 – 808

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više