Otvoren centar za edukaciju

U našem gradu je otvoren centar za edukaciju tehničke struke gdje zainteresovane osobe  mogu dobiti kvalitetno znanje i to znanje   primijeniti  na tržištu.Sa nama je učenje lakše. 

                                                         hazim2_n
Učenje za praktičnu primjenu


EDUKACIJA:

Kompjuterskog crtanja i modeliranja (AutoCad, CatiaV5),
                                  Programiranje CNC mašina
 hazim1_nhazim3_n
 – Instruktivna nastava iz mašinstva, matematike i izrada seminara i sl.
PRIVREDA: – Izrada tehničke dokumentacije proizvoda
– Tehnički nadzor i savjetovanje, projektovanje grijanja i klimatizacije, toplotne pumpe, kotlovi na biomasu, solarni kolektori i energetska efikasnost – Mogućnosti polaganja raznih kurseva iz oblasti ekonomije, menadžmenta, IT, medicine, marketinga, prodaje, medija, odnosa sa javnošću-PR i sl., uz osnovno poznavanje engleskog jezika i prethodno završenim dvanaestogodišnjim školovanjem Kursevi se polažu online, te nakon uspješnog polaganja, dobijaju se odgovarajući certifikati od ovlaštene institucije iz Kanade (Canadianstandard) koji omogućavaju specifično obrazovanje za svakodnevnu primjenu, kao i apliciranje za radnu i studentsku vizu u Kanadi. Osim ovoga nudimo i stručnu podršku u proizvodnji pomoću CNC mašina u drvnoj i metalnoj branši itd. Posebni popusti za firme sa područja općine Živinice. Za sve daljnje informacije, kao i prijave možete se obratiti na broj telefona:
061 / 727 – 367    i   061 / 659 – 808
Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više