Paket za glas: PDA i SNSD dijele pakete i 70 KM za glasove u RS-u!

Asocijacija mladih PDA Bnovići 31.08.2018.godine organizovala je humanitarnu akciju za pomoć narodnoj kuhinji u Prijedoru gdje je donirala preko 60 paketa i 200 obroka socijalno ugroženim. Pored doniranih paketa, doniran je i određeni novčni iznos.

Mi im, zaista, čestitamo na ovoj humanitarnoj akciji ukoliko nisu imali skrivenih namjera.

Razlog naše sumnje jeste i činjenica da u našem kantonu djeluje Narodna kuhinja u Tuzli koja svako jutro priprema preko 1500 obroka za ugrožene i čiji se pozivi za pomoć nerijetko nađu u javnosti.

Da li je to podmladak krenuo stopama svog stranačkog vođe s namjerom animiranja povratničkog glasačkog tijela na prostoru RS-a? Da li to govori da Halidu Muslimoviću, novom kadru Mirsada Kukića i nasilniku nad ženama, treba pomoć?

Misle li da će se Bošnjak prodati za humanitarni paket PDA i 70 KM SNSD-a dok pregovarači i negatori počinjenog genocida u Srebrenici sjede za stolom i dogovaraju podršku Dodiku za člana predsjedništva BiH na predstojećim izborima?

Ostaje da se vidi.

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više