Plava poliklinika otvorena u Živinicama

Osluškujući potrebe građana Tuzlanskog kantona, obilježavajući 24. godišnjicu rada i postojanja, Plava poliklinika je danas u 13.00 sati otvorila vrata još jedne poslovnice i to na području grada Živinice.

U novootvorenoj poslovnici, pacijentima sa područja Živinica i obližnjih gradova i opština, biti će dostupne najnovije dijagnostičke metode kao i širok spektar pouzdanih laboratorijskih analiza.

“Obzirom da su nam pacijenti i njihove potrebe uvijek u fokusu, na novoj lokaciji u Živinicama ordinirati će specijalisti iz oblasti interne medicine, ginekologije kao i medicine rada, tako da će na jednom mjestu moći obaviti stručne specijalističke preglede kao i sve vrste ljekarskih uvjerenja. Pored toga, imajući u vidu da se savremena medicina danas ne može zamisliti bez laboratorijske dijagnostike, pacijentima smo omogućili i preko 2500 laboratorijskih analiza koje se zasnivaju na najnovijim medicinskim dostignućima i omogućavaju svakoj osobi da u najkraćem roku, dobiju potrebne rezultate, po pristupačnim cijenama. ” – navodi dr. Ahmed Hujdurović, član Uprave.

Posebno značajno za pacijente, prema riječima dr. Hujdurović, je mogućnost očitavanja nalaza na istom mjestu, u cilju pravovremenog postavljanja dijagnoze i ordiniranja terapije.  U duhu prazničnog raspoloženja i darivanja svi pacijenti koji tokom prvog mjeseca rada laboratorije, obave bilo koji laboratorijski paket dobiti će gratis očitavanje nalaza uz konsultacije sa ljekarom u trajanju od 15min.

Inovativnim poslovanjem, predanim radom i ambicioznim planovima Plava Poliklinika nastavlja učvršćivati lidersku poziciju u zdravstvu, kada je riječ o privatnim zdravstvenim ustanovama na području TK.

” Otvaranje Plave poliklinike u Bingo centru Živinice samo je dio našeg ambicioznog plana poslovanja za ovu i nadolazeće godine. Naime, Plava poliklinika u ovoj godini ostvarila je izvanredne poslovne rezultate kojima smo unaprijedili zadovoljstvo naših pacijenata, ali i povećali broj zaposlenih na što smo posebno ponosni. Cilj je nastaviti istim intenzitetom i u narednoj godini realizacijom jednog od kapitalnih projekata, a to je izgradnja moderne bolnice sa više od 5500 m2 površine u blizini naše centralne poliklinike u Simin Han-u.”- istakao je dr. Hujdurović, dodajući da po uzoru na Svjetske medicinske centre, Plava Poliklinika nastavlja sa projektom informatizacije i unaprijeđenja kvaliteta poslovanja i u 2022. godini.

“Našim pacijentima će na svim lokacijama biti dostupan i novi elektronski servis “E-karton”  koji će omogućiti online preuzimanje nalaza i pristup medicinskoj dokumentaciji, u svakom  trenutku, putem mobitela ili drugih elektronskih uređaja. Na taj način će pacijenti uštedjeti vrijeme i imati uvid u kompletnu medicinsku dokumentaciju online, na jednom mjestu.”- kazao je dr. Hujdurović.

Povodom otvaranja Plave Poliklinike u TC Bingu Živinice pripremljene su i posebne pogodnosti:

  • besplatna krvna slika uz bilo koji nalaz do 17.12.2021.
  • akcijska cijena hormona štitne žlijezde od 30KM
  • 30% popusta na LAB PREMIUM ZA NJU: kks, sedimentacija, ŠUK, urin, urea, kreatinin, ALT, AST, GGT, holesterol, trigliceridi, Fe, CRP, hormoni štine (FT3, FT4, TSH). – 45KM
  • 30% popusta na LAB PREMIUM ZA NJEGA: kks, sedimentacija, ŠUK, urin, urea, kreatinin, ALT, AST, GGT, holesterol, trigliceridi, Fe, CRP, PSA – 40KM

Novootvorenu laboratoriju i polikliniku na adresi TC Binga Živinice (1. sprat) možete  možete posjetiti radnim danima i subotom od 08 do 21h kao i nedjeljom od 08 do 19h.

Sve dodatne informacije možete dobiti na tel. 035 393 111. Prekontrolišite svoje zdravlje u uslovima najsavremenije medicinske dijagnostike!

RTV SLON

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više