Podrška premijera Tulumovića gradonačelniku Kamenjakoviću

“Uvaženog gradonačelnika Samira Kamenjakovića poznajem dobar dio svog života.

Njegov karakter, ali posebno ljubav prema Živinicama su nešto što ga je uvijek krasilo i što sam kod njega izuzetno cijenio.

Posljednjih nekoliko godina zajedno smo dio
“Živiničke priče”, a njegovu stručnost, posvećenost, a povrh svega patriotizam uvijek sam posebno poštovao.

Pokazao je i dokazao to on mnogo puta do sada i upravo zahvaljujući njegovom angažmanu u protekle četiri godine Živinice su danas mnogo ugodniji grad za život naših sugrađana.

U proteklih godinu dana skupa smo započeli brojne nove razvojne projekte.

Projekte koji će život u Živinicama učiniti ugodnijim i koji će Živinice brže i kvalitetnije povezati sa drugim centrima u Kantonu i u Bosni i Hercegovini.

Imajući to u vidu, a sa željom da te projekte što prije i što sigurnije realiziramo, pozivam sve građane Živinica da u nedjelju, 15. novembra izađemo na izbore, podržimo doktora Samira Kamenjakovića i izaberemo ga da bude naš gradonačelnik i u naredne četiri godine.

Kako bi mu pomogli u realizaciji započetih aktivnosti, pozivam vas da podržite i cjelokupnu listu Stranke demokratske akcije (SDA) za Gradsko vijeće.

Do naše zajedničke pobjede srdačan selam i pozdrav”

Izjavio je Prof. dr. Denijal Tulumović na svojoj službenoj Facebook stranici.

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više