Podržimo našu sugrađanku Merimu Mešić na Izboru za Miss FBiH 2017

U ponedjeljak, 28.08. na sceni Bosanskog kulturnog centra u Tuzli, sa početkom u 20:00 sati, održat će se Izbor za Miss Federacije BiH 2017. gdje će svoju ljepotu, mladost i inteligenciju prikazati 30 djevojaka koje su prošle na kantonalnim i regionalnim takmičenjima u FBiH.

Voditelj programa je Zlatan Jovanović, a posjetitelje i gledaoce u direktnom prijenosu  očekuje bogat muzičko revijalni program, od kojih izdvajamo Crystal (Alma Demirović), Azur Dervišagić, i plesna skupina “Sandoval” iz Tuzle. Ova manifestacije se održava pod pokroviteljstvom Vlade TK. Generalni sponzor je Telefunken.

Rezervacije možete izvržiti pozivom na broj 062 083 978 ili u inbox FB stranice Modna Agencija ABC Models. Sve finalistkinje izbora Miss FBiH i Miss RS putuju 14.09 u Tursku, u prekrasan Hotel Grand Prestige 5* SIDE, a finalni izbor Miss BiH za Miss Svijeta 2017, održat će se 01.10. u hotelu “Terme” (kongresna dvorana) Ilidža.

Također na ovom linku http://woobox.com/hz3k9u možete glasati za Merimu te joj pomoći da osvoji vrijednu nagradu.

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više