Posjeta načelnika mjesnim zajednicama općine Živinice

Posljednja tri dana ove sedmice načelnik je obišao MZ-e u kojima je sa mještanima i Savjetom MZ razgovarao o problemima sa kojima se suočavaju.

Regulisanje saobraćaja kroz grad i brzina kretanja vozila u školskom području, buka u gradu, zbog naslonjenih objekata na zgrade nemogućnost uređenja stanova stanara zgrade, samo su neki od problema na koje su ukazali stanovnici MZ-e Centar na sastanku kojem je prisustvovao općinski načelnik Samir Kamenjaković. Sastanak je organizovan u okviru aktivnosti koje načelnik sprovodi u svim mjesni zajednicama naše Općine.

Nakon 8 godina ponovo će se u narednom periodu održati izbori u MZ-a, poslije formiranja rukovodstva radit će se na realizaciji gorućih problema koji su u nadležnosti Općine, oni problemi koji se tiču viših nivoa vlasti i drugih institucija bit će upućeni na prave adrese, poručio je načelnik Kamenjaković dodavši da razvoj svake općine ide upravo iz njenih mjesnih zajednica. (TV Živinice/M.Mujčinović)

 

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više