Predstava “Šarena družina” odigrana u Domu kulture u Šerićima

Danas je odigrana predstava “Šarena družina” u Domu kulture u Šerićima, za učenike OŠ “Šerići”. Predstavu su pogledali učenici od prvog do šestog razreda. Oko tri stotine male raje uživalo je zanimljivoj radnji koju su za njih pripremili članovi dramske sekcije KUD-a “Modrački mornari” iz Šerića.

Pouka predstave je da djeca cijene drugarstvo i da čuvaju prijateljstva. Mi kao mladi ljudi, smo se potrudili da djeca uživaju i da se opuste što su oni znali cijeniti pažnjom i aplauzima.

Ulaz je bio besplatan, te je predstava bila kao naš poklon mališanima OŠ “Šerići”. U predstavi igraju: -Naida Čičkušić -Alma Nuhić -Elvedina Hodžić -Belma Karić -Alma Kuduzović -Almina Kamberović -Alema Hasić -Nadir Kamberović -Mirza Čičkušić -Edin Čičkušić -Jasmin Čičkušić -Armin Suljić Scenarista i režiser je Armin Suljić, a za muziku i svjetla bila je zadužena Velma Mašić.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više