Predstavom “Kuća bez vrata” BKC Živinice obilježiti će Evropsku noć teatra

JU BKC Živinice pridružila se ustanovama kulture koje svake godine obilježavaju međunarodnu teatarsku manifestaciju European Theatre Night (Evropska noć teatra) – Noć teatra Bosne i Hercegovine, a tim povodom (20.novembra) u subotu će na sceni BKC-a biti odigrana predstava “Kuća bez vrata”, u režiji Gradimira Gojera.

Noć teatra BiH 2021. bit će organizovana u subotu, 20. novembra 2021., predstava će biti odigrana s početkom u 19:00 sati, a ulaz je besplatan.

Ovo jedinstveno jednodnevno događanje posvećeno je scenskim i izvedbenim umjetnostima i održat će se na području cijele Bosne i Hercegovine.

Napomena: Publika će predstavi moći prisustvovati uz: negativan antigenski, ili PCR test, (ne stariji od 48 sati), ili uz potvrdu o prebolovanom Covidu 19 koja nije starija od 6 mjeseci, ili uz potvrdu o završenoj vakcinaciji. Također obavezno je korištenje zaštitinih maski u zatvorenom prostoru i držanje distance.


RTV Živinice

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više