Psi lutalice opet napadaju

Da su ulice u Živinicama veoma opasne, uvjerio se autor ovih redova kada ga je ogromni ker šarplaninac napao kod Adenovog marketa.

“Zahvaljući mojoj prisebnosti i pomoći jednog mladića nije, došlo do većih povreda.
Istovremeno kada je ovaj ogormni ker režući pošao prema meni, veći broj drugih kerova lutalica krenulo na mene iza leđa. Samo sreća je ta koja me je spasila od ovih nemani.
Sve se ovo desilo 15.10.2016. godine između 10,30 i 11,00 sati. Istog dana nazvao sam veterinarsku stanicu u Živinicama i interesovao se da li su ovog kera uhvatili i zatvorili.
Dobio sam informaciju da je ekipa iz veterinarske stanice Živinice izašla na mjesto gdje me je napao ker ali im je pobjegao. Takođe, osoba iz veterinarske stanice koja mi je dala ovu informaciju rekla je, da je grupa građana koja se zatekla na parkingu Adenovog marketa, reagovala na akciju ekipe, da progone nedužnog kera koji nije nikog napao. Svašta.
Umjesto da se svi založimo za rješavanje problema kerova lutalica na ulicama Živinica, mi, eto, solidarišemo se sa veoma agresivnim kerom, koji i dalje luta ulicama Živinica. I ne samo to, taj ker koji me je napao, nije došao sa Marsa. Neki neodgovorni vlasnik ga se, jednostavno riješio, tako što ga je pustio na ulicu.”

Naša redakcija je prije par dana dobila poruke od dvije majke čija su djeca napadnuta od pasa lutalica.

Poruka sugrađanke čije su dijete napali psi lutalice na putu prema školi

 

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

2 Komentara
  1. Živiničanin piše

    Pas neće nikada napasti bez razloga, pitanje je šta ste vi njemu uradili!! A za redakciju veliki minus kad objavljuje ovakve gluposti!

  2. no name piše

    dzaba sve niko ne reaguje ni na sta, aktivista i boraca za prava krvolocnih zivotinja na tone a vlada ne smije od njih nista, i da su te razderali nista, nego bi se nahodao po doktorima, izboli bi te inekcijama ko svajcarski sir, i nadavao bi se para, i tako bi sa svima pa i djeci bilo, niko nista ne reaguje, sve su oni obezbjedili po zdravstvenim ustanovama za takve situacije, i mene su napali vec 3 puta, nije bilo ozlijeda ali ima straha, nije svejedno, zivotinja je zivotinja, i ne cudim se da nema vise napada ili narod ne uzima to ozbiljno i ne zali se a sigurno ih ima jer kerinja je svuda, sramota za nadlezne koji nista ne rade po tom pitanju

Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više