Pušten na slobodu: Protiv taksiste iz Živinica podnesen izvještaj Kantonalnom tužilaštvu TK

Nelegalni taksista koji je jučer uhapšen u centru Živinica je A. H. zvani Betko. Njegovo hapšenje snimljeno je mobitelom i podijeljeno na našem portalu te svim ostalim društvenim mrežama i medijima širom regije, a izazvalo je brojne reakcije.

Neki su tvrdili da je taksista Betko uhapšen zbog nelegalnog taksiranja i pri tome osuđivali postupak policije, dok su drugi tvrdili da je počinio nasilje u porodici. U MUP-u TK su, navodeći inicijale osumnjičenog, potvrdili za Faktor da je taksista iz Živinica jučer uhapšen i da će protiv njega biti podnesen izvještaj Kantonalnom tužilaštvu TK.

Također nam je potvrđeno da se sumnjiči za krivična djela nanošenja teške tjelesne ozljede i nasilničko ponašanje, kao i za kršenje Zakona o oružju i municiji TK.

Više detalja iz MUP-a nam nisu željeli otkrivati. Kako saznajemo, nakon salušanja u Policijskoj stanici u Živinicama, Hurić je sinoć pušten na slobodu.

Živinice Čaršija / Faktor.ba

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više