Putevi na području općine Živinice prohodni

Ekipe zimskih službi koje su zadužene za održavanje i čišćenje saobraćajnica u zimskom periodu na području grada i okolnih mjesta uredno rade svoj posao već nekoliko dana.  Ekipe prate vremneske uslove tokom dana i noći i po potrebi izlaze na teren.

Prema informacijama dobivenim od tehničkog direktora JKP Komunalno Živinice Sulejmana Salihovića ekipe KP su u jutranjim satima izašle na teren, redovno čiste saobraćajnice na području grada i vrše bacanje posipnog materijala.  Zbog loših vremenskih uslova otežan je i odvoz smeća u visinskim zonama.

Kako saznajemo od višeg referenta za mjesnu samoupravu Zijada Zenunovića, redovno se održavaju putevi  u MZ. Svi putevi na području naše općine su prohodni, stanje na putevima je zadovoljavajuće i autobuske linije funkcionišu normalno.

Autobuski saobraćaj odvija se bez problema nema nikakvih kašnjenja prilikom polaska i dolaska sa Autobuske stanice Živinice.

RTV Živinice/Emina H.

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više