RK “Konjuh” Živinice predstavio novu Upravu i pojačanja

Rukometni klub Konjuh Živinice u proteklom periodu održao je Skupštinu kluba na kojoj je došlo do promjene u organizaciji. Predstavljeni su, osim novih igrača, novi Sportski direktor i Šef stručnog štaba.

Novi trener RK Konjuh je Nedžad Mašić, dok je na mjesto sportskog direktora izabran Šefket Hajdarević. Nova Uprava kluba zahvalila se svima koji su ranije bili angažovani u strukturama kluba.

Pred novom Upravom kojom predsjedava Mufid Muminović su novi izazovi. Cilj uprave je ove godine približiti se vrhu tabele.

Klub su u proteklom periodu napustili Aldin Sakić, Mihret Husić, Dragan Pavlović, te još par mlađih igrača koji se nisu nametnuli.

Rukometni klub Konjuh Živinice predstavio je i pojačanja za narednu sezonu. U klub su došli Uroš Jevtić i Mario Grab iz Turske, Milenko Jelić i Semir Memić iz tuzlanske Slobode, te Adi Pašalić iz RK Čelik Zenica, Toni Knezović iz Žepča, a u Konjuh se vratio i Eldin Hajdarević.

Rukometni klub Konjuh će većinu priprema odraditi u Živinicama, a već je zakazano sedam utakmica.

Iz ovog kluba su se zahvalili gradu Živinice kao generalnom pokrovitelju i svim ostalim sponzorima koji su u ovom vremenu epidemije prepoznali viziju i imali hrabrosti finansijski pomoći Živinički brend.

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više