RK “Konjuh” Živinice predstavio novu Upravu i pojačanja

Rukometni klub Konjuh Živinice u proteklom periodu održao je Skupštinu kluba na kojoj je došlo do promjene u organizaciji. Predstavljeni su, osim novih igrača, novi Sportski direktor i Šef stručnog štaba.

Novi trener RK Konjuh je Nedžad Mašić, dok je na mjesto sportskog direktora izabran Šefket Hajdarević. Nova Uprava kluba zahvalila se svima koji su ranije bili angažovani u strukturama kluba.

Pred novom Upravom kojom predsjedava Mufid Muminović su novi izazovi. Cilj uprave je ove godine približiti se vrhu tabele.

Klub su u proteklom periodu napustili Aldin Sakić, Mihret Husić, Dragan Pavlović, te još par mlađih igrača koji se nisu nametnuli.

Rukometni klub Konjuh Živinice predstavio je i pojačanja za narednu sezonu. U klub su došli Uroš Jevtić i Mario Grab iz Turske, Milenko Jelić i Semir Memić iz tuzlanske Slobode, te Adi Pašalić iz RK Čelik Zenica, Toni Knezović iz Žepča, a u Konjuh se vratio i Eldin Hajdarević.

Rukometni klub Konjuh će većinu priprema odraditi u Živinicama, a već je zakazano sedam utakmica.

Iz ovog kluba su se zahvalili gradu Živinice kao generalnom pokrovitelju i svim ostalim sponzorima koji su u ovom vremenu epidemije prepoznali viziju i imali hrabrosti finansijski pomoći Živinički brend.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više