Rođendanska nagradna igra TC BINGO ŽIVINICE „ROĐENDAN PRVI SLAVIMO, MI VAS DARUJEMO“

TC Bingo Živinice slavi svoj prvi rođendan. Iako epidemiološka situacija mijenja način života, te su mogućnosti organizovanja događaja smanjene, uprava centra je odlučila da ipak obilježi prvi rođendan na prikladan način: nagradit će svoje vjerne kupce.

Nagradna igra “Rođendan prvi slavimo, mi vas darujemo” trajat će od 15.10. do 15.11. U njoj mogu učestvovati svi koji u TC Bingo Živinice obave kupovinu u vrijednosti od minimalno 50 KM. Kupovina mora biti ostvarena tokom jednog kalendarskog dana. Računi iz svih trgovina, restorana i uslužnih djelatnosti se mogu zbrajati.

Nagrade su korisne i vrijedne, a možete postati dobitnikom glavne nagrade od 2.000 KM ili jedne od 20 sedmičnih nagrada od 100 KM.

Vrijeme je za shopping koji vam može donijeti puno više od onoga što ste kupili. Zašto baš vi ne biste postali sretni dobitnici?

Izvlačenje glavne nagrade održat će se 15.11.2020. u 12:00 u TC Bingo Živinice, uz mala rođendanska iznenađenja za sve posjetioce, a sve u skladu sa higijensko-epidemiološkim mjerama.

Okušajte svoju sreću, a mi vam želimo da se skupa s nama radujete. Proslavimo prvi rođendan omiljenog shopping mjesta u Živinicama.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više