Ruka našeg Živiničana kandidata za gradonačalnika presudna da li će se palestinizirati Bosna i Hercegovina

Da li će zastupnička ruka federalnog zastupnika Hajrudina Kozarevića kandidata za gradonačelnika Živinica biti presudna 50-ta za pokušaj palestinizacije Bosne i Hercegovine.

Nakon novih nametanja izmjena Izbornog zakona i Ustava FBiH po kojima se omogućuje da Lidija Bradara iz hrvatskog korpusa (22.4%) i Igor Stojanović iz srpskog (3.6%) da predlože Vladu Federacije BiH bez saglasnosti potpredsjednika Refika Lende iz reda bošnjačkog naroda (70,4%).

Prema pimenutim izmjenama Predstavnički dom Parlamenta FBiH treba da potvrdi takvu nakaradnu Vladu. Prema trenutnim pokazateljima većina koju okuplja HDZ BiH zajedno sa HDZ 1990, SNSD-a, SDP, NIP, NS, PDA koji imaju 50 od 98. Među 50 je i presudna ruka koja može promjeniti historiju BiH je ruka našeg Živiničana Hajrudina Kozarevića koji je i aktuelni kandidat SDP-a za gradonačelnika Grada Živinice na vanrednim izborima.

Pozivamo ga da to ne učini da svojim glasom ne dozvoli palestinizaciju BiH i evidentni aparthejd vladavine manjine nad većinskim narodom FBiH.

Živinice su prednjačile u odbrani od agresije čiju cijenu smo platili krvlju šehida i poginulih boraca ABiH i RVI. Pozivamo gradjane Živinica koji su svojim glasom izabrali našeg zasupnika da utičemo na zastupa interese građana i da svojim glasom ne dozvoli evidentnu islamofobiju i nevidjenu nepravdu koja nam se sprema.

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
1 Komentar
  1. A.Dahic piše

    PRVO PROVJERITE DA LI JE KUPIO DIPLOMU I PSIHOTEST DALI JE NORMALAN I FIZICKI ZDRAV.NEMA NIJEDAN U BOSNI PISMEN POLITICAR JER SU NEPISMENI,KRIMINALNI I POLITICKI NISU SKOLOVANI.POGOTOVO ON DOLAZI IZ ZLOCINACKE STRANKE GDJE MU JE DRUG BIVSI NACELNIK HASAN MURATOVIC UNISTIO KOMPLETNU PRIVREDU GRADA ZIVINICE I SELA.HASANA MURATOVICA TREBA UHAPSITI RADI SVIH KRIMINALNIH PODVIGA I VELIKIH MILIONA POKRANIH KORUPCIJOM A JOS KUPIO JE DIPLOMU PRAVNIKA KAO I SVOME SINU STO JE KUPIO 2 DIPLOME SA DVA FAKULTETA KOJE JE NAVODNO ZAVRSIO U NJEGOVIH 24 GODINE STAROSTI I KAO MAGISTRIRAO I DOKTORIRAO STO JE TO NEMOGUCE.SUD U POLICIJA,TUZILASTVO U ZIVINICAMA I TUZLI SU KRIVI KOJI HASANA MURATOVICA NISU PROCESUIRALI I KAZNILI.PA ZATO TREBA SUD I TUZILASTVO KAO I POLICIJU U ZIVINICAMA PREISPITATI DETALJNO.

Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više