Salih Durić: Politička orjentacija SBB-a želi izgraditi bolje društvo

Savez za bolju budućnost OO SBB Živinice, započeo je aktivnosti za lokalne izbore 2016. godine. POsljednje vrijeme omasovljeno je članstvo u rad Saveza za bolju budućnost. Mnogi su prepoznali građansku orjentaciju i pozitivne vrijednosti politike vijećnika u OV ispred SBB-a Živinice.

Dosadašnju, principijelnu i građansku politiku SBB-a Živinice prepoznali su mnogobrojni sugrađani. Jedan od njih je dipl. ing. Salih Durić, direktor Poljoprivredne zadruge “PMG VIP” Gradačac, koja servisira preko 500 farmera, osiguravajući im stručnu pomoć i siguran plasman proizvoda na domaće i inostrano tržište.

Salih Durić je bio nezavisni kandidat na vanrednim lokalnim izborima za načelnika Živinica.

Durić je istakao da je u SBB-u prepoznao opće interese i vrijednost političke orjentacije  i kvalitetan kadar SBB-a.

-Savez za bolju budućnost ima drugačiju viziju i poglede u odnosu na druge političke stranke. To me privuklo da budem dio jednog organizovanog političkog sistema koji želi izgraditi bolje društvo i obezbijediti bolji život građanima. Svojim angažmanom ću doprinijeti tom razvoju i boljem statusu stranke, jer timskim radom kakava je u SBB-u možemo napraviti pomak i poboljšati status svih građana općine Živinice. Politika nam je sredstvo da poporavimo sadašnje stanje građana-kazao je Salih Durić.

PRESS SBB Živincie

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više