Salih Durić: Politička orjentacija SBB-a želi izgraditi bolje društvo

Savez za bolju budućnost OO SBB Živinice, započeo je aktivnosti za lokalne izbore 2016. godine. POsljednje vrijeme omasovljeno je članstvo u rad Saveza za bolju budućnost. Mnogi su prepoznali građansku orjentaciju i pozitivne vrijednosti politike vijećnika u OV ispred SBB-a Živinice.

Dosadašnju, principijelnu i građansku politiku SBB-a Živinice prepoznali su mnogobrojni sugrađani. Jedan od njih je dipl. ing. Salih Durić, direktor Poljoprivredne zadruge “PMG VIP” Gradačac, koja servisira preko 500 farmera, osiguravajući im stručnu pomoć i siguran plasman proizvoda na domaće i inostrano tržište.

Salih Durić je bio nezavisni kandidat na vanrednim lokalnim izborima za načelnika Živinica.

Durić je istakao da je u SBB-u prepoznao opće interese i vrijednost političke orjentacije  i kvalitetan kadar SBB-a.

-Savez za bolju budućnost ima drugačiju viziju i poglede u odnosu na druge političke stranke. To me privuklo da budem dio jednog organizovanog političkog sistema koji želi izgraditi bolje društvo i obezbijediti bolji život građanima. Svojim angažmanom ću doprinijeti tom razvoju i boljem statusu stranke, jer timskim radom kakava je u SBB-u možemo napraviti pomak i poboljšati status svih građana općine Živinice. Politika nam je sredstvo da poporavimo sadašnje stanje građana-kazao je Salih Durić.

PRESS SBB Živincie

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više