Saopćenje: Kome smeta SBB Živinice?!

Proteklih dana svjedoci smo vandalizma, podlih i očajničkih postupaka pojedinih političkih subjekata i njihovih poslušnka. Naime, plakati Saveza za bolju budućnost na bilbordu pored magistralne ceste u Živinicama su odlijepljeni. Općinski odbor Saveza za bolju budućnost osuđuje ovakav nedemokratski čin  i apeluje nadležnim institucijama da poduzmu konkretne mjere, pronađu i sankcionišu vandale.

U početku predizborne kampanje na više lokacija u općini Živinice poskidani su plakati SBB-a i kandidata za Općinsko vijeće. Nameće se logično pitanje, kome i kojim političkim partijama smeta Savez za bolju budućnost i kandidati za OV. U proteklom periodu evidentno je da su građani Živinica prepoznali stranku koju čine ljudi, spremni da naprave promjene u lokalnoj zajednici. Vijećnici SBB-a svojim dosadašnjim političkim djelovanjem pokazali su da nisu samo puki mahači na sjednicama. Onima koji se plaše gubitka vlasti i koji žele da zadrže postojeće pozicije i povlastice, SBB je postao “trn u oku”.

Na ovaj način želimo upoznati sugrađane, ali i nalogodavce i njihove poslušnike koji su proteklih dana uništavali plakate “nepodobnih“ da OO SBB Živinice ima zabilježene  lokacije na kojima su poskidani plakati i prijavili Policijskoj stanici Živinice.

Savez za bolju budućnost nema namjeru baviti se drugim političkim partijama, već želimo pokazati snagu i odgovorno obećavamo da ćemo biti uz narod i zajedno donijeti promjene u lokalnoj zajednici.

 

PRESS OO  Živinice

 

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više