Savez za bolju budućnost Živinice: Sutra centralni predizborni skup

Sutra, 27.septembra/utorak/, sa početkom u 18,30 sati, održat će se centralni predizborni skup Saveza za bolje budućnosti, SBB Živinice. Zavaršni skiup održat će se u Gradskoj dvorani u Živinicama, najavljeno je danas na press konferneciji ove političke partije, na kojoj su govorili kandidati za OV Živinice Faruz Tulumović i Nusret Šabanović, te Sanel Razić-poslanik u Predstavničkom domu Parlamenta F BiH.

“Više smo nego zadovoljni dosadašnjom predizbornom kampanjom. Na svim skupovima imali smo podršku građana i očekujemo više vijećničkih mjesta nego što smo to imali u prethodnom mandatu, jer imamo sposobne ljude koji mogu napraviti iskorak ka promjenama na bolje za sve građane. Bit ćemo značajan faktor u kreiranju politike u našoj lokalnoj zajednici. Tokom kampanje smo vidjeli da su građani podržali rad naših vijećnika koji su pokazali ono što još nije viđeno u našoj društveno-poilitičkoj zajednici”, reka je kandidat za OV Faruz Tulumović.

Na press konferenciji kandidat za OV Živinice Nusret Šabanović je pozvao građane da dođu u utorak na centralni promotivni skup ove političke partije:

“Živinice moraju imati jasne razvojne pravce, gdje na prvo mjesto želimo stavranje povoljnijih uslova za otvaranja malih i srednjih preduzeća, te time mladima omogućiti zaposlenje, što je najvažnije. Naša lista kvalitetnih mladih i stručnih kadrova pokazuje da smo spremni i da možemo, uz povjerenje građana, preokrenuti poduzetnički ambijent u Živinicama, za dobro svih”.

Poslanik u Skupštini FBiH Sanel Razić je upoznao medije da će sutrašnji centralni predizbornio skup biti prilika da građanima još jednom predsatve kandidati za članove Općinskog vijeća Živinice, te da će na ovom velikom skupu biti i gosti iz Kantonalnog odbora SBB Tuzla i Glavnog odbroa SBB Sarajevo

 

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više