SBB Živinice: Bezuslovna podrška Fahrudinu Radončiću

 

 

Jučer je u poslijepodnevnim satima održana sjednica OOSBB Živinice na kojoj je razgovarano o aktuelnoj političkoj situaciji. Sjednici je prisustvovalo oko stotinjak članova i simpatizera Saveza, na kojoj su prisutni na čelu sa predsjednikom OO Mehmedom Alispahićem dali bezuvjetnu podršku predsjedniku Saveza Fahrudinu Radončiću.

Indikativno je da u vrijeme kada svjedočimo stabilizaciji prilika u Federaciji i BiH u cijelini, kada je nova koalicija počela otvarati evropsku perspektivu Bosne i Hercegovine i kreirati ambijent za bolju i prosperitetniju budućnost svih građana, na sceni imamo brutalnu zloupotrebu institucija i poluga pravosudnog sistema.SBB ima puno povjerenje u sposobnost pravne države i vjeruje u poštenje i profesionalizam časnih ljudi u Tužilaštvu i pravosuđu BiH. SBB iskoristit će sve demokratske instrumente i mehanizme političke borbe da razobliči podlu montažu i demaskira divljanje kriminalnih elemenata u pravosudnim i porodično – kriminalnim strukutrama u BiH.

Dajemo punu podršku politici koju vodi predsjednik Radončić i naš OO će nastaviti istim tempom u provođenju iste.Takođe obavještavamo naše članove i simpatizere da nam se pridruže na našoj idućoj sjednici koja će se održati 05.02.2016 godine sa početkom u 17h u prostorijama OOSBB Živinice.

PRESS CENTAR OO SBB ŽIVINICE

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više