SBB Živinice: Bezuslovna podrška Fahrudinu Radončiću

 

 

Jučer je u poslijepodnevnim satima održana sjednica OOSBB Živinice na kojoj je razgovarano o aktuelnoj političkoj situaciji. Sjednici je prisustvovalo oko stotinjak članova i simpatizera Saveza, na kojoj su prisutni na čelu sa predsjednikom OO Mehmedom Alispahićem dali bezuvjetnu podršku predsjedniku Saveza Fahrudinu Radončiću.

Indikativno je da u vrijeme kada svjedočimo stabilizaciji prilika u Federaciji i BiH u cijelini, kada je nova koalicija počela otvarati evropsku perspektivu Bosne i Hercegovine i kreirati ambijent za bolju i prosperitetniju budućnost svih građana, na sceni imamo brutalnu zloupotrebu institucija i poluga pravosudnog sistema.SBB ima puno povjerenje u sposobnost pravne države i vjeruje u poštenje i profesionalizam časnih ljudi u Tužilaštvu i pravosuđu BiH. SBB iskoristit će sve demokratske instrumente i mehanizme političke borbe da razobliči podlu montažu i demaskira divljanje kriminalnih elemenata u pravosudnim i porodično – kriminalnim strukutrama u BiH.

Dajemo punu podršku politici koju vodi predsjednik Radončić i naš OO će nastaviti istim tempom u provođenju iste.Takođe obavještavamo naše članove i simpatizere da nam se pridruže na našoj idućoj sjednici koja će se održati 05.02.2016 godine sa početkom u 17h u prostorijama OOSBB Živinice.

PRESS CENTAR OO SBB ŽIVINICE

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više