SBB Živinice: Platforma razvoja općine Živinice

Savez  za bolju budućnost OO SBB Živinice, održao je sastanak na kojem su prezentirane aktivnosti na izradi platforme razvoja općine Živinice, izvještaj o stanju i strukturi članstva u mjesnim ograncima i preliminarna struktura liste za Općinsko vijeće Živinice za loklne izbore 2016. godine.

Platforma razvoja općine Živinice

SBB Živinice u fazi je izrade obimnog i kvalitetnog dokumenta Platforme razvoja općine Živinice u kojem će se analizirati stanje na općini, demograska slika, potencijal i razvoj  u sektoru ekonomije, privrede, turizma, zdravstva, obrazovanja i ekologije.

Treba istaći da Općna Živinice nema ovakav dokument,  a Savez za bolju budućnost (SBB) kao stranka s vizijom želi ponuditi rješenje i izgraditi bolji ambijent života za građane Živinica.

Platforma razvoja općine Živinice je nešto novo na našoj općini, a u skladu je sa evropskim standardima i zahtjevima EU koja će u narednom periodu biti prezentovana građanima Živinica.

Kada su u pitanju mjesni ogranci, posljednje vrijeme evidentan je veliki interes i omasovljeno je članstvo u Savez za bolju budućnost OO SBB Živinice. Prezentirane su aktivnosti u daljem radu i pripreme za lokalne izbore.

 

OO SBB Živinice usvojio je preliminarni plan  liste za Općinsko vijeće Živinice na predstojećim loklanim izborima.

Postani član SBB-a i daj svoj doprinos, jer samo zajedno možemo izgraditi bolju budućnost!

 

PRESS OO SBB Živinice

 

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više