SBB Živinice: Platforma razvoja općine Živinice

Savez  za bolju budućnost OO SBB Živinice, održao je sastanak na kojem su prezentirane aktivnosti na izradi platforme razvoja općine Živinice, izvještaj o stanju i strukturi članstva u mjesnim ograncima i preliminarna struktura liste za Općinsko vijeće Živinice za loklne izbore 2016. godine.

Platforma razvoja općine Živinice

SBB Živinice u fazi je izrade obimnog i kvalitetnog dokumenta Platforme razvoja općine Živinice u kojem će se analizirati stanje na općini, demograska slika, potencijal i razvoj  u sektoru ekonomije, privrede, turizma, zdravstva, obrazovanja i ekologije.

Treba istaći da Općna Živinice nema ovakav dokument,  a Savez za bolju budućnost (SBB) kao stranka s vizijom želi ponuditi rješenje i izgraditi bolji ambijent života za građane Živinica.

Platforma razvoja općine Živinice je nešto novo na našoj općini, a u skladu je sa evropskim standardima i zahtjevima EU koja će u narednom periodu biti prezentovana građanima Živinica.

Kada su u pitanju mjesni ogranci, posljednje vrijeme evidentan je veliki interes i omasovljeno je članstvo u Savez za bolju budućnost OO SBB Živinice. Prezentirane su aktivnosti u daljem radu i pripreme za lokalne izbore.

 

OO SBB Živinice usvojio je preliminarni plan  liste za Općinsko vijeće Živinice na predstojećim loklanim izborima.

Postani član SBB-a i daj svoj doprinos, jer samo zajedno možemo izgraditi bolju budućnost!

 

PRESS OO SBB Živinice

 

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više