SBB Živinice: Poziv građanima na predstavljanje liste kandidata za Općinsko vijeće

Opštinski odbor Saveza za bolju budućnost Živinice poziva građane, simpatizere i članove stranke na predstavljanje liste kandidata za Općinsko vijeće Živinice u nedjelju 4. septembra u velikoj sali Bosanskog kulturnog centra Živinice sa početkom u 19 sati.

Prisutnim građanima će biti i prezentiran dokmunet strategije razvoja i izrada Strateške platforme razvoja Općine Živinice u kojem je analizirano stanje na općini, demografska slika, potencijal i razvoj u sektoru ekonomije, privrede, turizma, zdravstva, obrazovanja i ekologije.

Prisutnima će premijerno biti prikazan političko-dokumentarni film o strateškim ciljevima SBB-a pod nazivom Za bolje Živinice, a prisutni će po prvi put u historiji imati priliku pogledati fascinantne snimke Živinica iz zraka, te se bolje upoznati sa historijskim činjenicama i mogućnostima kojima teži tim SBB a

Dođite i uveličajte skup, budite dio pozitivnog glasa u BKC sa početkom u 19 sati na kojem će prisustvovati rukovodstvo i predstavnici Kantonalnog odbora SBB-a.

PRSS SBB-a Živinice

 

 

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više