SBB Živinice: Poziv građanima na predstavljanje liste kandidata za Općinsko vijeće

Opštinski odbor Saveza za bolju budućnost Živinice poziva građane, simpatizere i članove stranke na predstavljanje liste kandidata za Općinsko vijeće Živinice u nedjelju 4. septembra u velikoj sali Bosanskog kulturnog centra Živinice sa početkom u 19 sati.

Prisutnim građanima će biti i prezentiran dokmunet strategije razvoja i izrada Strateške platforme razvoja Općine Živinice u kojem je analizirano stanje na općini, demografska slika, potencijal i razvoj u sektoru ekonomije, privrede, turizma, zdravstva, obrazovanja i ekologije.

Prisutnima će premijerno biti prikazan političko-dokumentarni film o strateškim ciljevima SBB-a pod nazivom Za bolje Živinice, a prisutni će po prvi put u historiji imati priliku pogledati fascinantne snimke Živinica iz zraka, te se bolje upoznati sa historijskim činjenicama i mogućnostima kojima teži tim SBB a

Dođite i uveličajte skup, budite dio pozitivnog glasa u BKC sa početkom u 19 sati na kojem će prisustvovati rukovodstvo i predstavnici Kantonalnog odbora SBB-a.

PRSS SBB-a Živinice

 

 

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više