Poziv SBB Živinice: Zajedno izgradimo bolju budućnost!

Poštovani članovi i aktivisti Saveza za bolju budućnost OO Živinice,

OO SBB Živinice, započeo je aktivnosti za lokalne izbore 2016. godine. Shodno tome, ovo je prilika da se uključite u rad mjesnih odbora i forume žena i mladih, i na taj način doprinesete konkretnim smjernicama o načinu kandidiranja kandidata za listu Općinskog vijeća.

Ovo je prilika da se uključite u rad Saveza za bolju budućnost, doprinesete pozitivnim vrijednostima i ostvarite pravo da budete kandidirani za listu.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati kancelariju OO SBB Živinice u ulici Oslobođenja na spratu iznad Džek Čipa i na taj način ostvarite pravo da BIRAŠ I BUDEŠ BIRAN.

U toku su i aktivnosti oko reevidencije članstva OO SBB-a Živinice, te ujedno pozivamo simpatizere koji imaju želju za učlanjenjem, a nisu to dosad učinili, da putem mjesnih odbora ili kancelarije OO SBB Živinice to učine, kako bi postali dio TIMA. Dosadašnju, princpijelnu i građansku politiku SBB Živinice prepoznali su mnogobrojni sugrađani koji se svakodnevno učlanjuju u Savez za bolju budućnost.

Postani član SBB-a i daj svoj doprinos, jer samo zajedno možemo izgraditi bolju budućnost!

Pratite nas i na Facebooku, fan page SBB Živinice.

PRESS OO SBB Živinice

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više