Sramotno: Promovisanje načelnika Asima Aljića na MARŠU MIRA 2016

Pročitajte poruku koju smo dobili anonimno na email portala u kojem jedan od učesnika Marša Mira piše o načelniku općine Živinice Asimu Aljiću i njegovom promovisanju na tom istom Maršu Mira.

“Dužnost mi je da prenesem (više stotina) Sellama i pozdrava za načelnika općine Živinice od učesnika MARŠA MIRA 2016 iz raznih krajeva BiH i RS-a. Uz Sellame i pozdrave su mu poželili uspješnu izbornu godinu i čestitke na osobnom promovisanju na MARŠU MIRA dok su druge općine bez ikakvog imena i prezimena za svoje učesnike u MARŠU MIRA 2016 organizovali smještaj i hranu pod zastavom svoje općine.

Naša općina je podijelila reklamni materijal tj. majice sa imenom i prezimenom načelnika koje su objavljene na početku pa su neki pomislili da smo sa nekog turnira došli pošto nigdje na majicama nema ni godine a kamoli mjesta u koje smo krenuli tako da je više nas učesnika iz Živinica spavalo pod otvorenim nebom i hranilo se na sebi poznat način.

Ovom prilikom se ja u svoje lično ime i u ime svih učesnika MARŠA MIRA 2016 ZAHVALJUJEM NAČELINIKU OPĆINE ŽIVINICE ASIMU ALJICU NA OBEZBJEĐENOM PREVOZU ŽIVINICE-NEZUK i POTOČARI-ŽIVINICE ipak je to bio veliki zalogaj za općinu.”


Na Facebook-u je bilo još građana koji su bili svjedoci i potvrdili sve to. Evo šta je jedan čitatelj napisao:

“Prijevoza nije bilo, stvari učesnika Marša Mira sam prevezao lično sa svojim autom, načelnik nije čak ni ispratio učesnike, a za majice e to je žalosno jer sam lično se uvjerio u Nezuku kako iz drugih općina zezaju naše momke i djevojke te su te iste majice skinuli i nisu ih nosili.”

fbasim

 

 

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više

Komentari isključeni.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više