Stanje na putevima: Na više dionica u TK radovi na putevima

Iz Kantonalne uprave civilne zaštite saopštili su da se na nekoliko dionica u Tuzlanskom kantonu vrše radovi na putevima.

M – 4 Tuzla – Kalesija (tunel Čaklovići) Zbog radova u tunelu Čaklovići saobraćaj se obustavlja od 22 do 06 sati i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tokom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle saobraćaju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tokom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

M – 4 Doboj – Gračanica Zbog izgradnje pješačke staze u naselju Klokotnica, u vremenu od 07 do 16:30 sati saobraća se naizmjenično-jednom trakom.

R – 456 Priboj – Sapna (Snježnica – Rastošnica) Zbog radova na asfaltiranju na regionalnom putu Priboj-Sapna, na dionici Snježnica-Rastošnica, obustavlja se saobraćaj od 08 do 19 sati . Alternativni pravac za sva motorna vozila je Sapna-Kalesija Tuzla-Priboj.

R – 458 Površnica – Lopare – Čelić Na dionici Površnica – Lopare – Čelić saobraćaj teretnih vozila preusmjeren je na put Lopare – Priboj – Banj Brdo.

R – 469 Živinice – Međaš Zbog radova na izgradnji pješačke staze saobraća se jednom trakom naizmjenično.

R – 471 Banovići – Lukavac U toku su sanacioni radovi u naselju Podgorje, od 08 do 16 sati saobraća se naizmjenično-jednom trakom.

RTV SLON

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više