Street Race Show ponovo u Živinicama i ove godine

Počinje 13. aprila na sportskom aerodromu Ciljuge

Kao i prošle godine, Živinice ovog aprila ponovo postaju centar auto-moto susreta. Upravo u ovom dijelu Tuzlanskog kantona održat će se “Street Race Show No.03” odnosno utrka na 402 metra. Tačnije na sportskom aerodromu Ciljuge.

Zahvaljujući ovoj manifestaciji u Živinice će, kažu organizatori, doći mnogobrojni ljubitelji auto-moto sporta. Pored toga, svi posjetioci moći će uživati u različitim limenim ljubimcima koje će vlasnici predstaviti upravo na ovom događaju.

Također, cijeli niz različitih takmičenja poput DB Drag, Street style, Izbor najljepšeg i najnižeg auta i Sexy Car wash obuhvaćeni su programom auto-moto događaja koji se održava ovog vikenda.

Manifestacija će trajati dva dana, a počinje 13. aprila u 9:00 sati treningom i u 12:00 sati startnim pozicijama prvih takmičenja. Doček gostiju je 12.04. na Benziskoj pumpi IN VIVO Živinice.

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više