SunnahshopBH: Humanitarna akcija

AKCIJA – MJESEC OKTOBAR

AKCIJA – MJESEC OKTOBAR!!

Ime i Prezime: Armin Nišić
Adresa: Litve, Živinice

Otac: – Demobilisani pripadnik Armije RBiH, bez primanja, nadničar
Majka: – Domaćica, bez primanja

Armin boluje od epilepsije i fizički je nesposoban, invalid 90%!, kao posljedica temperaturnog šoka koji je pretrpio. Ima primanja od 219 KM na račun tuđe njege od čega živi njegova tročlana porodica.

Pored tšske situacije i iskušenja koje mu je Allah dao, Armin se bori i ne sjedi kao drugi mnogo sposobniji od njega i možete ga često vidjeti kako skuplja plastične boce ili limenke i drugi matrijal, s obrazom, i vuče vreće iza sebe koje su često teske koliko i on sam, u to smo se lično uvjerili.

To radi jer ne želi da prosi i traži milostinju, da ga drugi sažaljevaju, već želi da sebi zaradi.

Ovom prilikom smo se odlučili da njemu i njegovoj porodici olakšamo akcijom prikupljanja novčanih sredstava, u kojoj možete učestvovati putem donacija ili kao kupac u sklopu naseg programa: SunnahShopBH – socijalni sektor gdje svakom narudžbom na: SUNNAH SHOP BH – Online IslamskI dućan, direktno pomažete ugrožene porodice i pojedince.

Ukoliko i Vi želite učestvovati obratite nam se preko naših kontakt opcija koje imate na stranici SunnahshopaBH  >>> https://www.facebook.com/SunnahShopBH <<<

LIKE & SHARE
Barakallah fik.

Vaš,
SunnahShopBH – online Islamski dućan

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više