Svečano otvoreni objekti Salihović RIH Company Živinice

“SALIHOVIĆ RIH Company” d.o.o. za proizvodnju promet, trgovinu i usluge export-import Živinice, pored usluga kantiranja i rezanja, bavi se proizvodnjom pločastog namještaja po mjeri i želji kupca, kao i prodajom repromaterijala, radnih ploča, zidnih obloga i pratećih okova za namještaj.

Svečano otvorenje proizvodnog pogona Salihović RIH Company d.o.o Živinice upriličeno je danas u poslijepodnevnim satima  u ulici Rudarska 50 Živinice a odmah poslije toga i otvaranje salona u neposrednoj blizini robne kuće Omega.

Ovom svečanom činu prisutvovale su mnoge zvanice i gosti iz društveno-političkog i privrednog života grada Živinice a simbolično presijecane vrpce pripalo je gradonačelniku Samiru Kamenjakoviću i vlasniku firme Ramizu Salihoviću i njegovoj supruzi.

Grad Živinice prepoznat je kao uspješan u privlačenju investicija, a usluge i procesi gradske administracije u potpunosti su funkcionalni i po najvišim međunarodnim standardima, te je ovaj grad zbog toga dobio i BFC certifikat povoljnog poslovnog okruženja.

Salihović RIH Company je jedna od firmi koja će sigurno u narednom periodu još više doprinijeti privrednomj ekspanziji Živinica i učiniti da kvalitetom svojih proizvoda, stručnim i profesionalnim radom bude brend prepoznatljiv na bh tržištu.

Jasminko Razić


RTV Živinice

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više