TC Bingo Živinice u nedjelju 15.11. slavi svoj prvi rođendan

U decembru 2018. godine otvorena je prva faza Tržnog centra Bingo u Živinicama, kada je u tom dijelu otvoren samo hipermarket.

Nakon nešto manje od godinu dana, 15. novembra 2019. godine, otvoren je i drugi dio centra sa više od 40 zakupaca.

„Prvi rođendan centra obilježavamo na dan otvorenja druge faze, u nedjelju, 15. novembra.

Iako nismo u mogućnosti organizovati veliku zabavu, tokom proteklih mjesec dana kupci su imali priliku učestvovati u velikoj nagradnoj igri i osvojiti vrijedne nagrade.

Nadamo se da ćemo naredne godine biti u mogućnosti organizovati prigodno slavlje, a do tada ćemo se potruditi da se svi posjetioci našeg centra osjećaju sigurno prilikom kupovine, te ćemo kao i do sada raditi na sadržajima i aktivnostima koje su u skladu sa trenutnom situacijom.“ , kazala je Džana Halilović, menadžerica centra.

Nagradna igra “Rođendan prvi slavimo, mi vas darujemo” počela je 15. oktobra, a ko je dobitnik glavne nagrade, poklon kartice od 2.000 KM saznat ćete u nedjelju 15.11. 2020. godine.

​Tim povodom centar organizuje veliki rođendanski shopping weekend koji će trajati tri dana, od 13. do 15. novembra.

Uprava centra poziva sve posjetioce da budu odgovorni, da se pridržavaju svih mjera i da uživaju u odličnoj kupovini koja ih čeka za vikend.

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više