Tuzla servis – Dio ulice Ibre Pašića bez vodosnabdijevanja

*** VODOVOD – Bez vodosnabdijevanja je dio ulice Ibre Pašića zbog kvara na cjevovodu. U ostalim gradskim i prigradskim naseljima uredno je vodosnabdijevanje.
*** MUP TK – U protekla 24 sata javni red i mir narušen je dva puta, evidentirano je četiri krivična djela, dogodilo se osam saobraćajnih nesreća.
*** HITNA POMOĆ – U protekla 24 sata pruženo je 187 zdravstvenih usluga.
*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna jedinica Tuzla u protekla 24 sata imala je dvije intervencije.
*** JKP KOMUNALAC – Odvoz smeća vrši se po ustaljenom rasporedu. Dimnjačari JKP ”Komunalac” Tuzla do 18.10.2021. godine planirali su preglede i čišćenje individualnih dimnjaka u MZ Gornji Pasci i Par Selo. Termin možete zakazati na kontakt telefone: +387 62 000 522 i +387 61 918 934, ili putem e-maila: [email protected].
*** PORODILIŠTE – U porodilištu UKC-a Tuzla rođeno je osam beba, pet dječaka i tri djevojčice, dok u privatnim porodilištima na području Tuzle nije bilo porođaja.
*** CENTRALNO GRIJANJE – Budući da su se stekli uslovi, počela je kontinuirana isporuka toplotne energije.
*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi, ljudskih dobara i sredstava.
*** TRANSFUZIOLOGIJA – Akcija dobrovoljnog darivanja krvi organizovana je za stanovnike MZ Mramor i Ljepunice danas u Poliklinici za transfuziologiju UKC-a Tuzla od 08 do 15 sati i za Koordinaciju boračkih udruženja Živinice u prostorijama gradske uprave od 09:30 do 11:30 sati.
*** MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA – Svi planirani odlazni i dolazni letovi odvijaju se prema planu letenja.

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više