Tuzla servis: U protekla 24 sata pruženo je 139 zdravstvenih usluga

TUZLA SERVIS 09.02.2023.

*** VODOVOD – Uredno vodosnabdijevanje svih gradskih i prigradskih naselja.
*** MUP TK – U protekla 24 sata u TK javni red i mir nije narušen, evidentirano je šest krivičnih djela, dogodile su se tri saobraćajne nezgode.
*** HITNA POMOĆ – U protekla 24 sata pruženo je 139 zdravstvenih usluga.
*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna jedinica Tuzla u protekla 24 sata imala je tri intervencije.
*** JKP KOMUNALAC – Odvoz smeća odvija se prema utvrđenom rasporedu. Dimnjačari JKP ”Komunalac” Tuzla do 20.02.2023. godine planirali su preglede i čišćenje individualnih dimnjaka u MZ Solina i Dokanj. Termin možete zakazati na kontakt telefone: +387 62 000 522 i +387 61 918 934, ili putem e-maila: [email protected].
*** PORODILIŠTE – U porodilištu UKC-a Tuzla rođeno je osam beba, pet dječaka i tri djevojčice. U privatnim porodilištima u Tuzli rođena je jedna djevojčica i jedan dječak.
*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi, ljudskih dobara i sredstava.
*** TRANSFUZIOLOGIJA – Akcija dobrovoljnog darivanja krvi bit će organizovana u četvrtak za stanovnike Gradačca u prostorijama Crvenog križa od 09:30 do 12:30 sati.
*** CENTRALNO GRIJANJE TUZLA – Uredna isporuka toplinske energije.

The post Tuzla servis: U protekla 24 sata pruženo je 139 zdravstvenih usluga appeared first on RTV SLON.

RTV SLON

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više