Tuzla servis – U protekla 24 sata u TK rođeno je 14 beba

*** VODOVOD – Uredno vodosnabdijevanje u gradskim i prigradskim naseljima.
*** MUP TK – U protekla 24 sata javni red i mir nije narušavan, evidentirano je izvršenje četiri krivična djela, dogodilo se pet saobraćajnih nesreća.
*** HITNA POMOĆ – U protekla 24 sata pruženo je 135 zdravstvenih usluga.
*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna jedinica Tuzla u protekla 24 sata imala je četiri intervencije.
*** JKP KOMUNALAC – Odvoz smeća vrši se po ustaljenom rasporedu. Dimnjačari JKP ”Komunalac” Tuzla do 29.11.2021. godine planirali su preglede i čišćenje individualnih dimnjaka u MZ Sjenjak, Slavinovići, Ši Selo i Grabovica. Termin možete zakazati na kontakt telefone: +387 62 000 522 i +387 61 918 934, ili putem e-maila: di[email protected]
*** PORODILIŠTE – U porodilištu UKC-a Tuzla rođeno je 12 beba, sedam djevojčica i pet dječaka, a u privatnim porodilištima na području Tuzle rođena su dva dječaka.
*** CENTRALNO GRIJANJE – Uredna je isporuka toplinske energije.
*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi, ljudskih dobara i sredstava.
*** TRANSFUZIOLOGIJA – Akcija dobrovoljnog darivanja krvi organizovana je danas za uposlene i studente Filozofskog fakulteta i Akademije dramskih umjetnosti u Poliklinici za transfuziologiju UKC-a Tuzla od 8 do 15 sati.
*** MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA – Svi odlazni i dolazni letovi odvijaju se prema planu letenja.

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više