Tuzla servis – Ulica Bone Markovića bez vode zbog kvara

*** VODOVOD – Ulica Bone Markovića bez vodosnabdijevanja zbog kvara na cjevovodu, sanacija u toku dana. Uredno vodosnabdijevanje u ostalim gradskim i prigradskim naseljima.
*** MUP TK – U protekla 24 sata javni red i mir narušen je jednom, evidentirano je izvršenje šest krivičnih djela, dogodilo se 10 saobraćajnih nesreće.
*** HITNA POMOĆ – U protekla 24 sata pruženo je 187 zdravstvenih usluga.
*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna jedinica Tuzla u protekla 24 sata imala je jednu intervenciju.
*** JKP KOMUNALAC – Odvoz smeća vrši se po ustaljenom rasporedu. Dimnjačari JKP ”Komunalac” Tuzla do 13.12.2021. godine planirali su preglede i čišćenje individualnih dimnjaka u MZ Brčanska Malta, Solina i Dokanj. Termin možete zakazati na kontakt telefone: +387 62 000 522 i +387 61 918 934, ili putem e-maila: [email protected]
*** PORODILIŠTE – U porodilištu UKC-a Tuzla rođeno je osam beba, četiri djevojčice i četiri dječaka. U privatnim porodilištima na području Tuzle nije bilo porođaja.
*** CENTRALNO GRIJANJE – Isporuka toplinske energije je redukovana.
*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi, ljudskih dobara i sredstava.
*** TRANSFUZIOLOGIJA – Krv možete darovati svaki radni dan u Poliklinici za transfuziologiju UKC-a Tuzla u periodu od 8 do 15 sati.
*** MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA – Svi odlazni i dolazni letovi odvijaju se prema planu letenja.
*** Ukoliko ste izloženi nasilju u porodici to možete prijaviti policiji na broj telefona 122. Policija ima Protokol o postupanju i načine da vas zaštiti izdavanjem zaštitnih mjera. Također možete se obratiti Udruženju Vive žene na broj telefona 035 224 310 i privremeno utočište potražiti u Sigurnoj kući. Nisi sama!

RTV SLON

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više