Tuzla servis – Ulica Bone Markovića bez vode zbog kvara

*** VODOVOD – Ulica Bone Markovića bez vodosnabdijevanja zbog kvara na cjevovodu, sanacija u toku dana. Uredno vodosnabdijevanje u ostalim gradskim i prigradskim naseljima.
*** MUP TK – U protekla 24 sata javni red i mir narušen je jednom, evidentirano je izvršenje šest krivičnih djela, dogodilo se 10 saobraćajnih nesreće.
*** HITNA POMOĆ – U protekla 24 sata pruženo je 187 zdravstvenih usluga.
*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna jedinica Tuzla u protekla 24 sata imala je jednu intervenciju.
*** JKP KOMUNALAC – Odvoz smeća vrši se po ustaljenom rasporedu. Dimnjačari JKP ”Komunalac” Tuzla do 13.12.2021. godine planirali su preglede i čišćenje individualnih dimnjaka u MZ Brčanska Malta, Solina i Dokanj. Termin možete zakazati na kontakt telefone: +387 62 000 522 i +387 61 918 934, ili putem e-maila: [email protected].
*** PORODILIŠTE – U porodilištu UKC-a Tuzla rođeno je osam beba, četiri djevojčice i četiri dječaka. U privatnim porodilištima na području Tuzle nije bilo porođaja.
*** CENTRALNO GRIJANJE – Isporuka toplinske energije je redukovana.
*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi, ljudskih dobara i sredstava.
*** TRANSFUZIOLOGIJA – Krv možete darovati svaki radni dan u Poliklinici za transfuziologiju UKC-a Tuzla u periodu od 8 do 15 sati.
*** MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA – Svi odlazni i dolazni letovi odvijaju se prema planu letenja.
*** Ukoliko ste izloženi nasilju u porodici to možete prijaviti policiji na broj telefona 122. Policija ima Protokol o postupanju i načine da vas zaštiti izdavanjem zaštitnih mjera. Također možete se obratiti Udruženju Vive žene na broj telefona 035 224 310 i privremeno utočište potražiti u Sigurnoj kući. Nisi sama!

RTV SLON

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više